Čeprav ves čas poudarja, da kuhanje ni njeno najmočnejše področje, se bo Sonja lotila kar nekaj jedi. Preden bo zavihala rokave v kuhinji, nas bo popeljala po svojih najljubših kotičkih Ljubljane in nabrala sveže sestavine na tržnici.
Sonja bo ob večerji razkrila, da je že od nekdaj vedela, da bo postala novinarka. "Jaz sem radovedna, res bi bilo blesavo, da bi pri tem ostalo. Tako imam vsaj izgovor," pravi z nasmehom, ko se spominja svojih prvih korakov v svetu medijev. Pri 12, 13 letih je namreč ustvarila družinsko revijo – prvo slovensko "trač" revijo, kot se pošali. Čeprav revija zaradi omejenega trga ni dolgo obstala, je takrat postalo zelo jasno, da bo njena prihodnost v novinarstvu.
Za svoje goste bo Sonja pripravila jedi, ki jih bo obogatila z zdravimi sestavinami in posebnim poudarkom na načelu, da ničesar ne vržemo stran. Gostje, ki jo že dobro poznajo, so v šali sklenili, da ji ne pustijo do besede – a ob Sonjinem gostoljubju bodo hitro spremenili načrte. Ob prihodu jo bodo presenetili z medaljo "najboljša riba," ki ji jo bo ponosno nadel Vasilij. Med podelitvijo bodo zapeli slovensko himno, kar bo poskrbelo za smeh in čustven odziv.
Kljub zabavnim zapletom v kuhinji bo Sonja uspela pripraviti prisrčen pogrinjek, njene jedi pa bodo goste navdušile. Večer bo poln prijetnih pogovorov in zaupanja, ki bodo še dodatno povezali celotno druščino.
Ne zamudite današnje epizode, ki obljublja sproščeno vzdušje, humor in Sonjine nepozabne zgodbe!