"Začelo se je tako, da sva imela leta 2014 prometno nesrečo. Najprej sem jaz izgubil službo, bil sem dve leti na bolniški, potem pa zaradi nosečnosti še Saša. Ker se jaz ne vidim na Zavodu, sva začela razmišljati, kaj bi midva naredila. Porodila se nama je ideja, da bi imela gostilno," je povedal Jure, ki je idejo za burgerje dobil med obiskom festivala v Ljubljani. "Ko sem tam burger pojedel, sem bil povsem drug človek. In potem je to Saša najprej doma delala, potem pa sva pomislila, kaj če bi midva to spremenila v biznis." Burger hiša zdaj uspešno obratuje že osmo leto.
Preden sta začela to uspešo zgodbo, pa sta zaradi prometne nesreče preživljala zelo težke čase. "Najtežje je, ko ne moreš svoje družine nahraniti!" je o tistem obdobju povedal Jure, ki je še razkril, da so takrat za kosilo zapravili le nekaj več kot 1 euro. Več v zgornjem videu.
Sicer pa se je Jure v oddaji Večerja za 5 izkazal za izjemnega gostitelja. Glavna zvezda pojedine je bil razumljivo burger, pa tudi predjed in sladica sta izjemno navdušili goste, ki so Juretu podelili kar 35 točk. Nocoj pa bo kuhala Tinca, ki bo poskusila navdušiti z vegansko gostijo.
Oddajo Večerja za 5 lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri.
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in YouTube.