V novem tednu oddaje Riba, raca, rak bo z nami še zadnja skupina priložnostnih kuharjev in kuharic, s katerimi bomo znova obiskali zanimive kotičke Slovenije, spoznavali različne kuharske navade, občudovali njihove mojstrovine in se nasmejali različnim peripetijam iz njihovih kuhinj.
Že v ponedeljek ob 20. uri bo večerjo pripravil Igor Mikič, ki bo kot po navadi poskrbel za odlično in sproščeno vzdušje. "Prva mišica Ljubljane" je po izobrazbi pravzaprav gastronomski tehnik in je kuharske izkušnje nabiral tudi v Avstraliji, zato se bo v izziv priprave predjedi, glavne jedi in sladice v treh urah podal zelo resno, gledalcem in gostom pa bo predstavil tudi svojo najljubšo sestavino.
Za smeh bo pogosto poskrbel tudi Nejc Špeh, ki bo tako gledalce kot svoje goste povabil na Obalo in pričaral res prijeten večer, v katerem bomo spoznali, kaj je pri skupnih obedih pravzaprav najbolj pomembno: povezovanje ljudi. Prav ta misel lepo sklene oddajo Riba, raca, rak, skozi katero sta nas spremljala Klemen Bunderla in kulinarična strokovnjakinja Darja Končarevič ter nam skupaj s sodelujočimi pričarala zabavne večere, polne povezovanja ob dobri hrani in prijetnem druženju.