Novo sezono bo odprla pevka Katarina Mala, znana po hitih "Čau, čau" in "Znucana", ki bo pred težko nalogo, saj ne bo vedela, kdo so njeni gostje. Med pripravo večerje bo spregovorila tudi o svojem življenju, ustvarjanju glasbe in družini. Predstavila bo tudi tesno povezanost z Anglijo, kjer živi njen partner. V kuhinji ji bo na pomoč priskočil njen sin Lukas, ki bo poskrbel za sestavine. Katja se je odločila pripraviti edinstvene jedi, med njimi ribo lastovko, ki zna njene goste močno presenetiti, zato bo zanimivo videti odzive Nike Čukur, Natalije Verboten, Matevža Derende in Dominika Bagole. Večerja se bo začela s tipično angleško jedjo, ki pa ne bo navdušila čisto vseh, a bodo zato naslednje jedi poskrbele za pravo kulinarično doživetje. Kako visoke ocene bo dobila za pojedino, bomo izvedeli v oddaji, vsekakor pa nas čaka zelo zanimiv teden.
V drugi oddaji se bo v vlogi gostitelja preizkusil izjemni glasbenik Dominik Bagola - Balladero, ki bo goste pričakal ob klavirju in s prekmursko penino. Odpravili se bomo v srce Prekmurja, kjer nas čaka pristna večerja, prepletena z glasbo in tradicijo. Dominik bo razkril svoje najljubše kotičke ter posebnost svojega doma – klavirje v vsakem nadstropju, kar priča o njegovi ljubezni do glasbe. Obiskali bomo tudi družinsko gostilno, kjer sta nekoč kraljevala njegova starša, danes pa jo vodita sestra Urška in mama. Dominik bo moral pri pripravi večerje sprejeti tudi kuharski izziv – v jedilnik vključiti ajdo. Kljub pomanjkanju kuharskih izkušenj bo s pomočjo sestre pripravil pristne prekmurske jedi, za konec pa postregel preprosto, a okusno sladico.
V tretji oddaji tedna nas bo gostila Natalija Verboten, ki bo razkrila, kaj trenutno počne, zakaj se je umaknila z odrov in kako je biti mama dvema najstnikoma. Delila bo spomine na glasbeno kariero in zanimive ljudi, ki jih je spoznala. V kuhinji se bo hitro znašla – predjed bo pripravila po družinskem receptu, sinova pa bosta razkrila, kakšna mama je v resnici. Ob tem bo Natalija čustveno spregovorila o težki poti do materinstva. Med pripravo sladice pa bo več povedala tudi o manj prijetnih plateh slave. Gostje bodo ob prihodu tekmovali v namiznem nogometu, poraženca pa čaka huda kazen - pomivanje posode. Večerja bo prava uspešnica, a vrhunec bo mini koncert, kjer bodo vsi skupaj zapeli in zaplesali.
V četrti oddaji Riba, raca, rak nas gosti Matevž Derenda, simpatičen in vsestransko nadarjen mladenič. Dan se bo začel na golf igrišču, kjer se sprošča ob svojem najljubšem športu, nato pa nas bo popeljal k ljubeči babici, s katero ima poseben, topel odnos. Skupaj bosta tudi zapela. Tudi Matevža čaka kuharski izziv – pripraviti bo moral jed iz rečne ribe. Kuhinja sicer pripada njegovi mami, priljubljeni pevki Nuši Derenda, ki mu bo pri pripravi večerje priskočila na pomoč. Goste bo sprejel z imitacijo znanega pevca in takoj poskrbel za odlično vzdušje. Sprva bo malce nervozen, a z vsako jedjo bolj sproščen, gostje pa vedno bolj navdušeni. Pred sladico bo Matevž postregel nepozabno glasbeno presenečenje – s svojo glasbeno skupino bo ustvaril pravo zabavo in dvignil vse na noge.
V zadnji oddaji tedna nas bo gostila Nika Čukur, ponosna Mariborčanka, ki obljublja zabavo leta. Dan se bo začel z obiskom njenih najljubših kotičkov v Mariboru – najprej bo izbrala posebno obleko za večerni dogodek, nato pa skočila k babici po dragocene kuharske nasvete. Kuhanje se bo odvijalo v klubu, kjer Nika pogosto organizira zabave. Pripravila bo kulinarično fuzijo slovenskih in azijskih okusov, med drugim tudi inovativne ocvrte štruklje. Vsaka jed bo prilagojena gostom, inspiracijo pa bo črpala tudi iz družbenih omrežij. Gostje, urejeni v večerne toalete, bodo vstopili v ekstravagantno kabaretsko vzdušje: bleščice, pevka na pultu, bruhalec ognja in razkošen ambient. S svojo kreativno večerjo in edinstveno izkušnjo bo Nika zagotovo navdušila svoje goste.
Zabavna oddaja Riba, raca, rak z novo sezono na Planet prihaja v ponedeljek, 10. februarja. Na sporedu bo od ponedeljka do petka ob 20. uri. Ne zamudite!