V drugi oddaji Riba, raca, rak je veselo druščino gostil nekdanji vrhunski smučar Štefan Hadalin, ki je za predjed pripravil kremno brokolijevo juhico s hrustkom iz sira, za glavno jed marinirane goveje zrezke z bogato prilogo iz pečenega krompirja, paprike in korenja. Posebno pozornost je Štefan namenil tudi Nini Osenar Kontrec, saj tudi za veganske alternative, s katerimi jo je popolnoma. Večerjo je sklenil s prav posebno sladico - vegansko torto ter si za celotno pojedino prislužil 18 točk.
V oddaji smo lahko izvedeli več o njegovi profesionalni športni poti in tudi kaj počne po zaključku uspešne kariere alpskega smučarja. Povedal je, da ostaja v športu in da zdaj svoje bogato znanje o fizični pripravi predaja na svoje stranke.
"Takole sem se jaz potil v času svoje profesionalne smučarske kariere, zdaj pa v tem novem delovnem okolju skrbim, da se po utežmi potijo drugi. Na ta način jim omogočam boljšo kvaliteto življenja, zdravje in na koncu koncev zadovoljstvo," je svojo novo poslovno pot povzel Štefan Hadalin.
"Cela moja kariera je bila sestavljena iz fizične priprave, kjer sem se moral na vsako sezono kvalitetno pripraviti. Zato imam tukaj ogromno osebnih izkušenj in sem vesel, da zdaj te izkušnje poskušam uporabiti tudi v svojem trenutnem poslovnem okolju, kjer sem osebni trener in s svojimi strankami poskušam doseči tiste cilje, ki si jih skupaj zadamo, oziroma tiste želje, ki jih imajo oni." Več v zgornjem videu.
Ima pa nekdanji smučar tudi zelo zanimiv hobi - njegova velika strast po končani športni karieri je namreč postal ribolov.
Zabavno oddajo Riba, raca, rak na Planetu ujamete od ponedeljka do petka ob 20. uri. Danes bo kuhalnico vihtel glasbenik Kristijan Crnica - Kikifly. Ne zamudite!