Med sproščenim klepetom so razkrili, kako so se znašli v vlogi gostiteljev in kakšni izzivi so jih čakali za kuhinjskim pultom.
"Diva pa stres,“ je v smehu priznala Katarina Mala, ki je otvorila sezono. "Nisem vedela, komu pripravljam večerjo, kar je bil dodaten pritisk. Edina sreča je bila, da vsaj ni bilo posebnih prehranskih omejitev.“
Dominik je ob tem dodal še anekdoto o svojem domačem prekmurskem ponosu: "Pri nas je hrana pomembna – Prekmurje bi lahko bilo kar prestolnica dobre hrane in pijače. In čeprav je odraščal v gostinjstvu, saj so njegovi starši imeli gostilno, kjer je njegova sestra kuharica, vseeno izziv ni bil enostaven.
Matevž Derenda je dodal, da mu je mama, Nuša Derenda, odstopila kuhinjo, sam pa ne kuha veliko zaradi časovne stiske in, kot pravi, ga velikokrat čaka doma že kuhan obrok. Več v zgornjem videu iz oddaje Jutro na Planetu.
Kako so se znašli v kuhinji in kdo je presenetil s kulinaričnim talentom? Ne zamudite nove sezone Riba, raca, rak, prvič že v ponedeljek ob 20. uri na Planetu!