Čeprav je lani prejel prestižno Michelinovo zvezdico, pravi, da obstajajo tri stvari, ki so mu še pomembnejše. Marko odkrito priznava, da je prejem Michelinove zvezdice velika čast, a obenem poudarja, da je še pomembneje imeti zaupljivo ekipo, zadovoljne goste in uravnoteženo družinsko življenje. "Zvezdica je super priznanje, a najpomembnejše je, da so gostje zadovoljni, ekipa predana in družina srečna," pravi chef Pavčnik.
Danes bo Marko svojim gostom pripravil meni, ki temelji na gozdnih okusih. Njegova filozofija je jasna – narava ponuja najboljše sestavine, le znati jih je treba uporabiti. Njegove jedi bodo prava kulinarična mojstrovina, polna drznih kombinacij, med drugim tudi gozdna juha in sladica s pivom. Pri pripravi tatarskega bifteka mu bo pomagal njegov prvi mentor, kar bo večeru dodalo poseben pomen. Sproščeno vzdušje, vrhunska hrana in dobra družba bodo recept za popoln večer.
Kako se bodo gostje odzvali na jedi in kakšne ocene bo prejel Marko? Oglejte si oddajo Riba, raca, rak ob 20. uri na Planetu!